A telefontok rendelés mindig jó döntés!

telefontok rendelés

Sajnos manapság is igen sokszor látni azt, hogy az emberek betört kijelzőjű telefonokkal mászkálnak az utcán. A modern okostelefonok igen drágák lehetnek és kár elpazarolni a szép külsőt azért, mert nem adtunk ki párezer extra forintot a kijelzők megfelelő védelmére. Ennyi kell ugyanis csak ahhoz, hogy a telefon megfelelően védett legyen az esések, egyéb balesetek ellen. A mai okostelefonok kijelzője a Gorilla Glass és egyéb gyári huncutságok ellenére igen törékeny.

Egyetlen esés mondjuk derékmagasságból már a kijelző végét jelentheti, egy kijelzőcsere pedig egy prémium telefonnál sokszor a készülék értékének felét is elérheti, ugyanis hőlégfúvóra és szakértelemre van hozzá szükség. Többszázezer forintról beszélünk. Sokkal jobb döntés, ha mindig a telefontok rendelés mellett döntünk, mielőtt elkezdjük javából használni a legújabb iPhone-t vagy Galaxy készüléket. Egészen olcsó tokokat lehet manapság beszerezni online, telefontok rendelésen keresztül.

A szilikontokok kifejezetten olcsó alternatívának számítanak a piacon és 1-2 ezer forintért cserébe megvehetők még a legdrágább telefonokhoz is. Nem túl igényesek, azonban a semminél, tehát a csupasz telefonnál ezek is jobbak. Érdemes persze kicsit esztétikusabb tokot választani, ekkor pedig minőségi és dizájnos keménytokok, valamint flip-flop tokok közül választhatunk, melyek kicsit drágábbak, azonban sokkal jobb védelmet biztosítanak, mint az olcsó szilikontokok.

Mindezek mellé érdemes még egy kijelzővédő fóliát is szerezni, mely megvédi a kijelzőt a karcoktól, apróbb repedésektől és egyéb kisebb sérülésektől, melyek nagymértékben rontanak a készülék esztétikáján. A telefontok rendelés szerencsére manapság már rendkívül egyszerű. Online rengeteg webáruház kínál hatalmas mennyiségben különböző tokokat, továbbá GSM boltokban és szaküzletekben és lehetőség van tokok vásárlására, habár a telefontok rendelés az otthon kényelméből egyértelműen praktikusabb. Vértezzük hát fel készülékeinket megfelelő védelemmel és nem kell a kijelzőcsere miatt aggódni!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin