Android mobiltelefonok a piacon

A telefonok mindig is kulcsfontosságú szerepet játszottak az emberek életében. Míg régen a telefonáláson és zenehallgatáson túl nem sok más funkciója volt ezeknek a készülékeknek, mára egészen átértelmeződött a telefonok világa és, hogy mire is lehet képes a kis készülék, melyet minden nap magunkkal viszünk mindenhova.

Az úgynevezett android, vagy okostelefonok már majdnem 10 éve jelen vannak életünkben. Ezekre a telefonokra jellemző az érintőképernyős kezelés, a netezési lehetőség Wifin keresztül és még sok egyéb funkció. Az android maga az egyik operációs rendszer, amely segítségével működnek ezek a telefonok. A legmodernebb 4.2-es verzió az egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb a piacon, így rengeteg okostelefont androidról működtetnek. Az androidos telefonok, mint például a Galaxy széria rendkívül megbízhatók és, ha megfelelően tároljuk és használjuk őket, akkor a közhiedelemmel ellentétben akár 5-6 évig is megbízhatóan működnek majd. A telefonok érintőképernyője könnyen sérül, így kerüljük el a nagyobb ütéseket és eséseket.

Az android operációs rendszer rengeteget fejlődött az évek során és nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy az ezt használó cégek készülékei piaci előnyre tegyenek szert más cégekkel szemben. Az androidos telefonok eladási indexei nem csökkentek az évek során és folyamatosan javuló tendenciát mutatnak. Nem is csoda, mivel a készülékek rendkívül megbízhatóak és általában teljes körű garanciát vállalnak rá a gyártók, amíg szoftveresen nem nyúlunk hozzá, azaz ’’rootoljuk” a készüléket. Ez esetben a gyártónak joga van visszavonni a készülékre adott garanciát, hiszen nem a gyári beállításokkal kerül vissza az androidos telefon.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin