Mit kapunk manapság egy LG házimozi rendszertől?

LG házimozi

A 21. században rendkívül népszerűnek számít a házimozizás. Tekintve, hogy az elmúlt években rengeteg igazi sikerfilm került a nagyvászonra, sokat akarják ismét átélni ezeket a filmeket, csak otthoni körülmények között. Ehhez viszont egy jó házimozira lesz szükség, ha a maximumot ki akarjuk hozni minden egyes filmből. Sok cég gyárt manapság házimozi rendszereket és tévéket is, azonban az LG mind a smart TV-k, mind a házimozi rendszerek terén igencsak sikeresnek számít jelenleg a piacon.

Egy LG házimozi rengeteg lehetőséget biztosít a filmezés szerelmesei számára, így érdemes megnézni, hogy mit tud manapság egy ilyen rendszer nyújtani. Ha már van nagy képátlójú tévénk, akkor a házimozi teljességéhez egy minőségi 5.1-es hangrendszerre lesz szükség. Enélkül egész egyszerűen nem házimozi a házimozi. Kell a minőségi surround hangzás, a kövér mélyek és a személyre szabhatóság is. Mindezeket az LG DH4530T egész jól biztosítja, mely egy komplett házimozi rendszer és a cég az „ellenállhatatlan hangzás”-al illeti.

Az LG DH4530T DVD Házimozi rendszer egy rendkívül modern 5.1 csatornás hangrendszer, mely Dolby Digital hangzást biztosít egy futurisztikus, mégis letisztult dizájn mellett, továbbá olyan extra funkciókkal is bír, mint a 1080p felskálázás. Ami persze a legfontosabb, az a hangminőség. A modern LG házimozi hangrendszerben a mélysugárzó és a központi egység mellett, négy további álló (Tall-boy) hangsugárzó biztosítja a hangélményt, melyek a nézők körül helyezkednek el.

Mindent igazán a Dolby Digital kelt életre, melynek köszönhetően a legapróbb rezdülésektől a dübörgő akciójelenetekig minden hangeffekt a maximumot nyújtja. Mindehhez társul az, hogy az egész egy jól megtervezett vezeték nélküli rendszer, mely megment minket a kábelkötegektől. Megtetszett egy jelenet egy filmben? Az USB közvetlen rögzítéssel le is menthetjük! Ezzel a funkcióval audio fájlok rögzíthetők CD-ről egy USB tárolóra MP3 formátumban. Nem sok más gyártó kínál olyan szintű minőséget, mint az LG házimozi. Érdemes megszemlélni a kínálatot!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin