Mobilok olcsón 30.000 forint alatt? Meglepő, de megéri!

mobilok olcsón

Az olcsó okostelefonokra már sokan megvetéssel néznek, ugyanis a legtöbben a híres cégek olcsó készülékeit választják, melyek valóban nem képviselnek túl jó minőséget. Az iPhone SE még elmegy, azonban a Samsung alsó kategóriás eszközei általában 2 év után bemondják az unalmast, vagy használatuk végtelenül idegesítővé válik. Ez tehát azt jelenti, hogy mobilokat olcsón nem is érdemes venni? Nos, nem egészen, csak el kell rugaszkodni egy kicsit a jól megismert cégektől.

Vannak olyan gyártók, melyek a kifejezetten olcsó készülékek elkészítésébe is sok energiát fektetnek és meglepően jó telefonok születnek ezáltal. Természetesen nem fognak felérni egy csúcskategóriás iPhone-al vagy Galaxy készülékkel, de egész jó dolgokat lehet kihozni már körülbelül 30.000 forintból is. Az Oukitel K4000 Plus is ezt az elvet képviseli. Az Oukitel-t alapvetően kevés ember ismeri, és talán pont emiatt kell normálisabb hardvert tennie készülékeibe, hiszen a verseny a piacon rendkívül éles.

A K4000 a maga kategóriájában egy kifejezetten érdekes telefon. Négymagos 1,3 GHz-es processzorral lett megáldva, van benne 2 GB RAM és 16 GB ROM, és még az 5 colos kijelző is HD felbontású, tehát egész jó képet ad. Hab a tortán, és sokan ezért választják ezt a mobilt, hogy egy 4000 mAh kapacitású akksi került bele, ami jó választássá teszi multimédiás, videónézős, játszós mobilnak. Ha mobilok olcsón kellenek, akkor az Oukitel K4000 mindenképp tuti befutó.

Hasonló a helyzet a K5-el, mely egy újabb tervezés és HD+ felbontást kapott, vagyis 1440 x 720 pixeles a megjelenítés. Mobilok olcsón széles választékban érhetők el a vásárlók számára, és az Oukitel telefonokon kívül alternatívaként ott van még a Vernee is, mely a T3-as modellel lett egy kicsit híres. Fotózásra jó választás ez a telefon, mivel elöl egy 5 megapixeles, hátul pedig egy 13+2 megapixeles kamera található. 1.3 GHz-es proci, rengeteg beépített szenzor, és a háromféle navigációs rendszer vár minket a T3-al, mely az olcsó mobilok egy igazi gyöngyszeme.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin