Nagysebességű SSD webtárhely

SSD webtárhely
SSD webtárhely

Kevesen tudják, hogy mit is jelent a webtárhely. Persze a rendszergazdák és a webmasterek számára ez nem titok, mert ők naprakészek az informatikai technológiákkal.

Az SSD webtárhely alig pár éve tört be a piacra, de máris bátran lehet állítani, hogy ebben a technológiában van a jövő. Mit kaphat az ügyfél, amikor az SSD webtárhely szolgáltatást választja? Elsősorban gyorsaságot. Mivel a szerverek adatkezelése nem annyira processzor- és memóriaigényes, a leszűkülés a tárhely sebességénél következik be.

A hagyományos írófejes tárhelyek technikai kiépítésük miatt nem tudnak 150 Mb/s nagyobb írási, illetve olvasási sebességet elérni. Ezt az SSD alapú tárhely nagyságrendekkel meghaladja, szinte háromszor gyorsabb is lehet. Ez teszi az SSD webtárhelyet ennyire kecsegtetővé. Tudta, hogy a Google rangsorolási kritériumai között ott szerepel a honlap gyorsasága is? Egy honlap reakcióképessége a látogatóknak is fontos. Ha sokat kell várni a kattintás után, gyorsan bezárják és átpártolnak a következő oldalra.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin