Akciós okostelefonok: honnan és mennyiért?

Vajon milyen lehet egy nap az okostelefonunk nélkül? Bizonyára sokak el sem tudják képzelni. Ma már eljutottunk odáig, hogy hatalmas összegeket vagyunk képesek kifizetni egy-egy csúcsmobilért. Van, akinek megéri, van akinek nem, mert megelégszik egy alsó, vagy egy középkategóriás termékkel is. De, ha akciós okostelefonok kerülnek szóba, akkor nem árt közelebbről figyelembe venni az ilyen ajánlatokat. Amikor beköszönt a Fekete Péntek, vagy éppen tombolnak a különféle ünnepi akciók, akkor érdemes rendszeresen ellenőrizni a webáruházak ajánlatait, mert kellemes meglepetésben lehet részünk. Az akciós okostelefonok mellett érdemes elgondolkodni a részletfizetésen is.

Nem mindenki teheti meg, hogy egyszerre fizessen ki közel félmillió forintot valamelyik új iPhone-ért, de már az Androidos szférában is akadnak ilyen árkategóriával rendelkező modellek. Aki a részletet választja, annak nem kell hirtelen minden spórolt pénzét feláldoznia egy mobilért cserébe. Többféle lehetőség létezik, ezért nem árt sorra venni mindet mielőtt lecsapunk a kívánt készülékre. Az akciós okostelefonok rendkívül olcsón beszerezhetők, viszont aki nem elég fürge, az elől könnyen elkapkodhatják a különféle modelleket, ezért nem árt képben lenni a különféle ajánlatokkal.

A webáruházak rendszerint hírleveleken keresztül tájékoztatják azokat az ügyfeleket, amelyek rendelkeznek egy bizonyos felhasználói fiókkal az adott webshopnál. Így mindenki időben értesülhet, hogyha éppen vannak akciós okostelefonok a kínálatban. De vigyázni kell az üzleti trükkökkel, mert be kell látnunk, hogy az emberek nagyrésze nagyon könnyen megvezethető. Számos cikket találhatunk a gyanús árengedményekkel kapcsolatban az interneten. Sok webáruháznál bevett szokás, hogy az akciós időszak előtt felviszik az árakat, és mikor eljön az idő, akkor minden terméket normál áron kínálnak, viszont akciósan feltüntetve.

Az akciós okostelefonok között is szokott ilyen lenni. Ebből az következik, hogy nem szabad mindig az első ajánlatot elfogadni, viszont sokan engednek a csábításnak, ám ha ellátogatnának még néhány akciós okostelefonokat kínáló oldalra, akkor talán ugyanazt a készüléket még olcsóbban szerezhetnék meg. Az akciós okostelefonok rendkívül jó ajánlatnak bizonyulnak, viszont ilyenkor nem árt a józan ész, hiszen egy-egy csúcsmobilnak elég nehéz ellenállni. Mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy valóban kihasználja azt a tripla hátlapi kamerát? Vagy csak éppen arra kell a kamera funkciót, hogy néhány szelfi kerüljön az Instagrammra? Szükség van a 128 Gb tárhelyre vagy elég lenne egy 64 Gb tárhellyel rendelkező változat is? Az emberek nagyrészének nincs mit tárolnia ennyi helyen így teljesen feleslegesen adja ki a nagyobb tárhelyért a pénzt. Az akciós okostelefonok bármikor beszerezhetőek, de nem árt alaposan megfontolni a választást.

Author: admin