Elszálltak az LG smart tv árak?

smart tv ár

Mint minden elektronikai eszköz, a smart tv-k ára is folyamatosan emelkedik. Főleg azért, mert az igény is egyre nagyobb a luxustévékre, hiszen kedvenc sorozatainkat és filmeinket már online tárhelyekről nézhetjük Full HD-ban vagy akár 4k-ban is. Az LG sok éve foglalkozik televíziók gyártásával, és az elmúlt években nagymértékben összpontosított arra, hogy minőségi és megbízható smart tv-ket dobjon a piacra. Ezek a termékek azonban sajnos nem éppen olcsón jönnek.

A smart tv árak az LG termékpalettáján már jópár éve nem mondhatók kifejezetten olcsónak, azonban inkább arra kell törekedni, hogy mit kapunk, ha egy többszázezres LG okos tévét manapság megvásárolunk. Nos, az igazág az, hogy a felső kategóriában mindent. Egy prémium LG smart tv már szinte olyan, mint egy számítógép. Lehet rajta internetezni, filmet nézni, Youtube videókat nézni, okostelefonnal vagy géppel párosítva játszani és még rengeteg egyebet is csinálni.

Mindehhez ráadásul a felső kategóriában olyan szép kép társul, hogy utána rossz érzés olcsóbb tévék képét nézni hosszabb ideig. Olyan szép, hogy már nem is élethű. Az LG 55SK8100PLA 4K SUHD Smart LED televízió abszolút jó példa erre körülbelül 200.000 forintos árával, mely az LG smart tv árak között még egész elfogadhatónak mondható. Az LG SUPER UHD TV a gyártó állítása szerint bármilyen látószögből élénk és valósághű színeket biztosít, köszönhetően a Nano Cell™ kijelzőnek, mely az egyes színeket optimalizáló nanorészecskéket is alkalmaz a vizuális élmény növeléséhez.

Ez a csúcstechnológia lehetővé teszi a szín teljes spektrumának megjelenítését, ami több millió színt eredményez. A modern smart tv lelke természetesen egy processzor, mely az LG esetében az α7 (Alpha7). Ez az erőmű exkluzív képfeldolgozási technológiája rengeteget hozzátesz a képélmény növeléséhez amellett, hogy az extra funkciókat is biztosítja a felhasználók számára. A smart tv árak mindig arányosak a készülék fejlettségével. Mint láthatjuk, ez az LG 55SK8100PLA esetében is igaz.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin