Ázsiai masszázs Győr belvárosában

masszázs győr

Mind fizikai, mind pedig lelki téren, napjaink embere gyakran kimerült. Egy óra alatt is fel lehet töltődni, mégpedig az Oriental masszázs Győr központjában található szalonjában, ahol képzett masszőrök várják az ellazulni és a gyógyulni vágyókat. Különféle technikájú kezelések állnak az érdeklődők rendelkezésére. A balinéz masszázs Győr szívében a tradicionális indonéz technikák egyedi kombinációját alkalmazza és kiemelt a pihentető hatása. Bevetésre kerül az indiai ayurveda gyógyító ereje, a kínai akupresszúra elemei, a stresszoldó svéd technika és a relaxáló balinéz fogások is.

Emellett az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig jótékonyan hatnak a lélekre. Ez mind együtt ellazítja az izomzatot, méregteleníti a testet, erősíti az immunrendszert, fokozza a bőr rugalmasságát és felüdíti a lelket is. A meleg bambusz masszázs Győr városában egyedülálló terápia, a feszes izmokat fájdalommentesen és azonnal ellazítja, ezért hatékony a feszültség, a stressz, a fájdalom enyhítésére, de jótékony hatással van a sportteljesítményre is. A meleg lávaköves masszázs Győr vonzáskörében is megszabadít a fájdalomtól és segít visszaállítani a jó közérzetet, a test természetes energiáját. Az ősi kínai shiatsu típusú kezelés alternatív gyógyító eljárás, a hagyományos kínai orvoslás több évezredes tudására építve. A thai masszázs Győr lakosainak szintén elérhető a szalonban, ez a fajta kezelés ugyancsak a kínai hagyományokra és tudásra támaszkodik.

A talpmasszázs a talpon található reflexzónák nyomásán, illetve finom ingerlésén keresztül harmonizálja az egész testet, ezt elsőként az egyiptomiak alkalmazták, több mint 4000 évvel ezelőtt. Mindegyik masszázs Győr városában igen kellemes környezetben kerül kivitelezésre, ahol a hőmérséklet, a szakértő masszőrök, a halk, relaxáló zene és a speciális illóolajok következtében garantált a kikapcsolódás, továbbá az egészség megőrzése és a már megjelent testi és lelki tünetek enyhítése is. Mindenképp érdemes kipróbálni valamelyiket!

Author: seditor