Miért fontos a mobiltelefon fok használata?

mobiltelefon tok

Nem ritka látvány manapság az utcán, buszon, vonaton, villamoson, hogy embereknél betört kijelzőjű, igencsak leharcolt állapotban lévő telefonok vannak. A modern okostelefonok sajnos nem bírják túl jól a gyűrődést, és Gorilla Glass ide vagy oda, fémház ide vagy oda, a telefonoknak sokszor elég egyetlen esés, hogy a ház vagy a kijelző komolyan megsérüljön. Mindez elkerülhető lenne egy jól megválasztott tokkal. Sokan azért ódzkodnak ettől, mert nem tudják, hogy milyen lenne a jó.

Igaz, hogy a választék manapság már hatalmas, azonban az az igazság, hogy a semminél bármi jobb. Lehet olcsó és iszonyat drága mobiltelefon tokokat is vásárolni, azonban valamilyet mindenképp érdemes választani, ugyanis az okostelefonok nem fogják túl jól bírni nélkülük az eséseket. Érdemes azonban egy kicsit kutakodni mielőtt megvesszük a tokot a telefonhoz, és nem csak berohanni a boltba, ha pedig van megfelelő méretű, akkor azt megvenni.

Sok különböző tok áll manapság a telefontulajdonosok számára rendelkezésre. A legolcsóbbak a szilikon tokok szoktak lenni, melyek párezer forintért megvásárolhatók még a legdrágább készülékekhez is. Ezek nem túl esztétikusak, viszont rugalmas anyaguknak köszönhetően a telefon házát és a kijelzőt is védik az apróbb sérülések és törések ellen. Ha nem bánjuk, hogy egy kicsivel több pénzt fektessünk a tokba, akkor érdemes keménytokokat vagy flip-flop tokokat venni.

Ezek már jobb védelmet nyújtanak és hosszú távon is garantálják a telefon épségét. Sajnos be kell látni, hogy a legolcsóbb tokok csak a karcolások ellen fogják védeni az okostelefont, így érdemesebb a drágábbat választani, ha telefonunk is drága volt. A víz- és ütésálló tokok például szinte mindig drágábbak, de könnyen visszahozhatják az árukat, ha összehasonlítjuk a tok árát egy kijelzőcsere árával, mely sokszor a készülék értékének fele is lehet. A mobiltelefon tok mellé mindig érdemes egy kijelzővédő fóliát vagy plexit venni, mely óvja azt a karcoktól és repedésektől. Így pedig az arzenál már teljes!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin