Miként hat ránk az infraszauna?

A fogyás lényege, hogy több kalóriát égessünk el a nap során, mint amennyit magunkhoz veszünk. Ezt többféleképpen is elérhetjük: kevesebb táplálék felvétellel, több mozgással és a kettő kombinációjával.

Persze az infraszauna használata is nagyban hozzájárul a gyorsabb kalória elégetéshez. A hőmérséklet megemelésével ugyanis fokozódik az anyagcsere, ezért igen sokan alkalmazzák ezt a módszert is, főleg sportolás után. Az infraszauna nagyszerű hatással van az emberi szervezetre.

Nemcsak fogyókúra során érdemes igénybe venni. Sportolás után azért érdemes eltölteni egy kis időt az ilyen szerkezetben, mert az infrasugarak által termelt hőenergia hatására az izomsejtek gyorsabban regenerálódnak.

Ez igaz a test többi sejtjére is, így betegség vagy sérülés alkalmával is érdemes kihasználni az infraszauna előnyeit. Gyorsabban regenerálódnak a sérülések és az immunrendszer erősítésében is lényeges szerepe van. Az infraszauna a bőr feszessé tételéből és hidratálásából is kiveszi a részét, a megnövekedett verejtékezés által.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin