Berlinger Haus tepsi titán bevonattal

berlinger haus tepsi

Kifejezetten kellemetlen, amikor a tepsi aljához ragad a sütemény, főleg, ha piskótáról van szó, amit szeretnénk finom krémmel töltve felszolgálni a vendégeinknek. Ez nem történhet meg, ha egy Berlinger Haus tepsi van a birtokunkban, aminek tapadásmentes bevonatú az alja.

Persze nem pusztán süteményeket szoktunk készíteni tepsiben, hanem különböző rakottasokat és sülteket is. Ezek az ételek szintén járhatnak úgy, akár a piskóta, ha nem a megfelelő minőségű eszközt használjuk. Szerencsére, egyszerűen és gyorsan beszerezhető a termék, például az edenyshop.hu online áruházból. A készleten helyet kapott Rose Gold Metallic Line, 40 cm méretű Berlinger Haus tepsi extra minőségű szénacélból készült és 3 réteg tapadásmentes titán bevonattal van ellátva.

Külső metál bevonata különleges kinézetet biztosít. Környezetbarát kialakítású, PFOA-, kadmium- és ólommentes. Nemcsak ünnepekkor érdemes használni, hanem a mindennapokban is jó szolgálatot tesz a Berlinger Haus tepsi, ami pár ezer Ft ellenében a miénk lehet.

Author: seditor