Lázmérő a család minden tagjának

lázmérő

Az egyik leggyakoribb orvosi eszköz gyakorlatilag minden otthonban megtalálható és a gyógyszeres szekrény részét képezi. A hőmérséklet mérése alapvető otthoni diagnosztikai eszköz a szervezetben lévő gyulladások meghatározásához. Mindenki emlékszik még, milyen volt a hideg higanyos lázmérő, ami a gyulladt testtel érintkezve kellemetlen érzést okozott. Ma már sokkal kellemesebb lehet a lázmérés, ha modern, érintésmentes készüléket használunk. A különböző típusú lázmérőkből bőséges a választék.

Az érintésmentes, infravörös elektromos fajták a legkényelmesebbek és legpontosabbak. Gyorsan és komplikációk nélkül mérik a hőmérsékletet. Alternatívaként használhatóak hagyományos digitális eszközök is, amelyek gyakran vízállóak és kb 60 másodperc alatt mérik a hőmérsékletet, a végén pedig hangjelzéssel jelzik a folyamat befejezését. Mindazonáltal jobb, ha befektetünk egy jó lázmérőbe, ami megbízhatóan mutatja a testhőmérsékletet, hiszen ez rendkívül fontos a betegségek diagnosztizálásában. További előnyük a kényelmes és a higiénikus használat.

Előrelátó gondoskodás az Elevit Complex 2-vel

A terhesség 2. és 3. trimeszterében már ajánlott bizonyos vitamin komplexek beillesztése az anyuka étrendjébe. Az Elevit Complex 2 sok vitamint, ásványi anyagot és többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak az anyának és a születendő babának a terhesség ezen időszakában. A komplexben található vitaminok és ásványi anyagok részt vesznek az immunrendszer működésében, a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmében, valamint a sejtek növekedésében és osztódásában.

Az Omega 3 zsírsavak pedig fontosak a magzati agy és a látószerv fejlődéséhez. Az Elevit Complex 2 készítményben található A-vitamin nélkülözhetetlen a látáshoz, valamint az immunrendszer és az antioxidáns védelmi rendszer normális működéséhez. A D-vitamin szabályozza a kalcium és a foszfor felszívódását és elősegíti a csontképződést. A magnézium segít csökkenteni a gyengeséget és a fáradtságot, elengedhetetlen az izom- és csontműködéshez. Az Elevit Complex 2 azonban nem alkalmas a teljes és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére.

Author: seditor