Mennyibe kerül egy szürkehályog műtét?

szürkehályog műtét

Bár az orvostudomány folyamatosan fejlődik, mégis vannak még napjainkban is olyan betegségek, amelyeknél kizárólag a szike jelenti a megoldást. Pontosan ilyen a szürkehályog (cataracta) is, ami semmilyen más módon nem kezelhető, csak műtéti úton. Ha az érintett nem akar heteket, hónapokat várni egy időpontra az állami intézményekbe, akkor magánrendelőt választ, ahol viszont fizetnie kell a szolgáltatásokért. A drszaboantal.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod! Célszerű informálódnod a témában, ha számodra is nélkülözhetetlen a szürkehályog műtét, hiszen nem kis összegről van szó.

Viszont azt nagyszerűen befektetheted, mert tulajdonképpen egy műlencse beavatkozással visszakaphatod az éleslátást. Nos, a műlencse műtét előtti vizsgálat és szakorvosi konzultáció, valamint a személyre szabott műlencse tervezés 35 000 Ft-ba kerül a Budai Szemészeti Központban, ahol praktizál a kiváló szemész szakorvos, dr. Szabó Antal. Itt a műlencsék fajtájának megfelelően különböznek az árak.

Az egyfókuszú, aszférikus műlencse beültetés ára 265 Ft/szem. Ennek az összegnek szinte a dupláját kell fizetni a nyújtott fókuszú monofokális és EDOF műlencse beültetésért, vagyis 520 000 Ft-ot szemenként. A trifokális műlencse beültetés ára ugyanennyi. Azt, hogy melyik lesz az ideális, a szakorvossal együtt állapíthatjátok meg. Persze az anyagiak is közbeszólhatnak, de ezen a beavatkozáson semmiképpen nem tanácsos spórolni. A beavatkozás utáni első 2 kontrollvizsgálat díjmentes, de minden további alkalom 15 000 Ft-ba kerül.

Készpénzzel, bankkártyával egyaránt fizethetsz, sőt, egészségpénztári megtakarítás is felhasználható a vizsgálatok, a szürkehályog műtét árának rendezésére. Részletfizetési lehetőség is van, ami nagyon jó opció, ha valaki nem tudja vagy nem akarja egy összegben kiegyenlíteni az operáció árát. Euróban szintén lehet fizetni, ekkor az aktuális MNB árfolyamot veszik alapul. A beavatkozás menete is megismerhető a weboldalon, lépésről lépésre le van írva, így ennek elolvasásával már tudni fogod, hogy mire számíts.

Author: seditor