Praktikus és hasznos a flip tok

flip tok

Még a legelső mobiltelefonok megjelenése alkalmával, elég kevés figyelem szentelődött a külső hatásokkal szembeni védelemre. Erre bizonyos mértékben nem is volt szükség, mert sok olyan típus született, ami legendásan ellenállónak lett tervezve.

A flip tok ekkoriban még sehol sem volt, bár néhány kezdetleges változat felsejlett, de nem voltak igazán elterjedtek. Az elmúlt néhány évben, ahogy berobbantak az okostelefonok a hétköznapokba a helyzet alapjaiban változott meg.

Néhány indok a flip tok mellett

A modern rendszerek, igen sok képességgel rendelkeznek, de 1-2 márkát kivéve, amilyen többek között a Caterpillar elég kevés figyelmet fordítanak a gyártók az ellenállásra. Ebből adódóan, már a kisebb ütődések is végzetes sérülést okozhatnak.

A szilikon tokok fő célja a hátsó rész védelme. Az előlapot általában üvegfóliával lehet megerősíteni. A flip tok ezzel szemben kombinált megoldást nyújt. Az oldalra vagy lefelé nyitható tokok mindkét felületet befedik, így komplex megoldást kínálnak a problémára. A flip tok nem véletlen lett annyira népszerű.

Nagyon egyszerűen belehelyezhető a telefon és egyetlen mozdulattal behajtható a flip tok. Ilyen formában nem kell attól félni, hogy a táskában lévő kulcscsomó vagy aprópénz összekarcolja a mobilt, hiszen a flip tok teszi a dolgát.

Könnyedén beszerezhető a flip tok

Mielőtt nekilátnánk a vásárlásnak megéri adni a részletekre, ugyanis a flip tok minden esetben egyedi méretekre szabott. Nem mindegy, hogy a telefonnak hol található a kamerája, fülhallgató csatlakozója, mikrofonja.

Ezeken a részeken a flip tok külön kivágásokkal kell rendelkezzen, egyszóval termék specifikus. A gyártók erre nagyon figyelnek, amiből adódóan minden széria telefon mellé külön megtervezésre kerül az ideális paraméterekkel bíró flip tok. A gyakran bőrből készült védőrészek igen divatosak és felkapottak.

Nagy rájuk a kereslet, ami nem meglepő, hiszen a flip tok sokat tud hozzátenni a mobil külsejéhez valamint több szempontból biztosítja a megfelelő védelmet, ütésekkel és a szennyeződésekkel szemben egyaránt. Ruházzunk be rá bátran.

Author: admin