Számítógép eladó? Itt az új gamer PC ideje!

számítógép eladó

A gamer számítógép sajnos sosem számítottak kifejezetten olcsónak, hiszen a legerősebb, legtökösebb alkatrészekre van szükség bennük. Főleg a videókártyának kell jónak lennie, azonban a modern játékok már megkövetelnek sok RAM-ot és nem kevés tárhelyet is. Ha gamer számítógép eladó, akkor lehet, hogy itt a tökéletes alkalom, hogy beszerezzük álmaink gamer PC-jét.

A gamer számítógépek újonnan való vásárlása igencsak drága, főleg a felső kategóriában, ahol a videókártyákra, processzorokra és egyéb high-end alkatrészekre komoly profitot számolnak a gyártók. A teljesítménynövekedés sajnos annál drágább minél feljebb megyünk a skálán, és a felső kategóriában 10-15%-os teljesítménynövekedésért már dupla, tripla árat kell sokszor fizetni. Nem kell azonban csillagászati összegekben gondolkodni, ha egy jó gamer PC-t, szeretnénk, ugyanis gamer számítógép eladó sokszor igen olcsón.

A főleg régebbi kategóriás gépek nem feltétlenül fogják ultra grafikán elvinni a legújabb játékokat, azonban viszonylag jó teljesítményt nyújthatnak akár egy új gép árának feléért is. Ha beérjük kompromisszumokkal bizonyos aspektusokban, akkor a gamer PC beszerzése egyáltalán nem kell, hogy ürítse a pénztárcánkat. Egy jó gamer PC-t manapság 200.000 forint körüli árból össze lehet rakni, ebben az árkategóriában pedig számítógép eladó szinte mindig a használt piacon.

Olyanoktól érdemes vásárolni, akik vagy erősebb gépre cserélik a mostanit, vagy nincs már idejük annyit játszani, ezért szeretnének megválni a régi PC-től. Igen olcsón juthatunk hozzá így egész jó gépekhez, melyeken kiválóan élvezhetjük a klasszikusokat, és az új játékokba is nyugodtan belekóstolhatunk, csak nem brutális grafikai beállításokkal és felbontásban. A jó gamer PC lehet manapság költséghatékony is. Jó konfigurációt kell megtalálni és mindig az igényeknek megfelelően kell gépet választani. Fontos, hogy megnézzük, hogyan teljesít az adott gép a benchmark-on minden egyes alkatrész terén. Milyen eredményei vannak a videókártyának, processzornak, stb.

Author: admin