Most akkor tényleg ez a kockás has titka?

Kockahas program

A mai világban hazánk is élen jár a diabétesz és a különböző emésztőrendszeri problémák kialakulásában. Ne legyél lusta, mozogj mindennap, hiszen ezáltal az egészségügyi problémák nagy része is megszüntethető és megelőzhető! Ráadásul a test is formába hozható. Szeretnéd tudni, hogy mi a titka a kocka hasnak? A www.intenset.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod! Elsősorban nem elég a felülés vagy a rendszeres hasprés. A mozgás mellé, muszáj beiktatni a megfelelő diétás étrendet is.

Ez általában sok rostból és fehérjéből áll. A halhúst és a marhát érdemes előnyben részesítened az étkezések során, valamint a párolt zöldségeket. Jobban emészthetőek és kiváló rostforrásnak számítanak. A cukros üdítők helyett, igyál tiszta vizet vagy valamilyen növényi főzetet! Édesítőnek használhatsz mézet, de csak csínjával. A pékárukat érdemes hanyagolni vagy legalább drasztikusan lecsökkenteni a bevitelüket. A napi fehérje mennyiséget meg lehet toldani pluszban shake fogyasztásával. Ebből is rengetegféle készül, különböző ízesítésekben.

Diéta és rendszeres mozgás?

Ha valaki fogyni szeretne, de közben növelné az izomtömegét, akkor mindenképpen muszáj beiktatnia a rendszeres mozgás mellé valamilyen fehérjeport. Célszerű olyan változat mellett dönteni, ami tele van vitaminokkal és aminosavakkal. Egy intenzívebb edzés során a szervezet, ezáltal az izmok is fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Ezáltal megnövekszik az energia szükséglet. Ameddig az izmok megerősödnek, addig megtörténik a zsírtöbblet elszállítása és a regeneráció is.

Vannak úgynevezett magas intenzitású edzések, amelyek után még órákig fog a szervezet zsírt felemészteni. Ha valaki kellő tapasztalattal rendelkező szakember segítségével állítja össze a diétáját és az ahhoz tartozó edzéstervet, akkor biztos lehet benne, hogy rövid idő alatt megkezdődhet az átalakulás. A kockahashoz több területet meg kell mozgatni. A hasizomról sokan nem tudják, de összetett és rétegekből álló csoport. Ezek átmozgatásához és erősítéséhez több különböző mozdulatot kell elvégezni az edzések alatt.

A hasizom idővel fejleszthető?

Természetesen! Mint minden izom, úgy a hasizom is kemény munkával, rendszeres ismétlésekkel és megfelelő diétával hónapok alatt felfejleszthető. Azonban ahhoz, hogy meg is tudja valaki tartani, fontos a rendszeres mozgás. Nemcsak a has belső felére, de az oldalsó részére is érdemes koncentrálni. A külső ferde hasizom egy széles, lapos izom, ami kívülről lefelé és befelé halad rostokkal. Ha valaki jól végez rá gyakorlatot, akkor nagyon szépen körbe tudja ölelni a belső ferde hasizmokat.

Ugyanis ezek helyezkednek el a hasfal belső, középső részén. Minden olyan gyakorlat, aminél egyenesen kell tartani a törzset, erősíti a hasizmokat is. Ilyen például a fekvőtámasz. Ez a mozgásmód nemcsak a karizmokat erősíti, hiszen hatással van a hát- és a hasizmokra. Manapság már léteznek olyan fekvőtámasz gyakorlatok, amiket kifejezetten a has izmosítására használnak. Ezek több irányból történő dinamikus mozdulatok.

Author: seditor