A merino gyapjú fonal kimondottan közkedvelt

merino gyapjú fonal

Az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb természetes szál a világon. A merino gyapjú fonal kivételesen puha, kényelmes, kiválóan lélegzik és remek hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lényegében azt jelenti, hogy télen képes melegen tartani, miközben nyáron hűsít.

Antibakteriális, aminek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Megfelelő gondozás mellett, a felhasználásával előállított termékek évekig megőrzik eredeti állapotukat. Kifejezetten rugalmas, így nem nyúlik ki. A merino gyapjú fonal egyedülálló funkcionalitása abban rejlik, hogy a saját súlyának akár a 35%-át kitevő nedvességet könnyedén felszívja, miközben a kiemelkedő hőszabályzó tulajdonsága megmarad. Biológiailag lebomló, ebből kifolyólag környezetbarátnak nevezhető.

Ezen kívül nem gyúlékony és még akkor sem olvad meg, ha magas hőmérsékletnek van kitéve. A tisztítása előtt mindenképpen ellenőrizze a gyártó ajánlásait a mosás és a szárítás módjára! A merino gyapjú fonal előnyei közé tartozik, hogy nem igényel vasalást.

Author: seditor