Egyedi tokok okostelefonokhoz

egyedi tokok

Amióta vannak tokok okostelefonokhoz, azóta kísérleteznek a legötletesebb és legérdekesebb tokdizájnokkal a változatos tokgyártók. Ha visszatekintünk az első tokokra, akkor jól ismerjük még a filléres szilikon tokokat, melyeket először lehetett kapni. Ezek általában ronda átlátszó tokok voltak, melyek körülbelül arra voltak jók, hogy a telefon ne karcolódjon, és ne koszolódjon annyira, mint csupaszon, esztétikailag viszont nem voltak a topon ezek a tokok. De hát filléresek voltak és ez volt a lényeg.

A tokok aztán fejlőttek és megjelentek keménytokok, továbbá flip-flop tokok is, melyek további szintű védelmet adtak készülékeinknek. Lényeges előretörés volt az egyedi tokok terén a keménytok, ugyanis ezekre sokkal jobban lehetett grafikákat tervezni, mint a szilikon tokokra, melyek nem voltak túl tartósak. A keménytokokra lehetett festéket, gravírozást és egyéb módszereket alkalmazni ahhoz, hogy megvalósítsuk a legérdekesebb és legviccesebb dizájnokat.

Manapság egy egyedi tokon tulajdonképpen bármi szerepelhet: egy kép Budapestről, kép kedvenc kutyánkról, gyerekünkről, a Dunáról, Orbán Viktorról, tankokról, fegyverekről, virágokról, hírességekről, zászlókról és még bármi egyéb, amit el tudunk képzelni. Sok cég biztosít egyedi tok készítés szolgáltatást, ami annyit tesz, hogy kiválaszthatjuk, mely készülékhez szeretnénk a tokot legyártatni, aztán pedig elküldhetünk nekik egy grafikát, amit ráillesztenek egy színtelen tokra. Praktikus, hiszen elkészíthetünk olyan egyedi tokokat, melyekből csak egy van a világon.

Ha mindig is akartál egy vicces, de teljesen egyedi, vagy éppen egy nagyon dizájnos tokot, akkor itt a lehetőség, ugyanis az egyedi tokokkal ez megoldható. Mindemellett pedig extra védelmet is nyújtasz telefonod számára, ami szintén nem utolsó szempont. Tudjuk, hogy az IP68 és egyéb IP szabványokkal rendelkező telefonok kijelzőcseréje rendkívül drága, márpedig a modern okostelefonok már a legkisebb eséstől is törnek, ropognak. Érdemes tehát megfelelő védelmet biztosítani, mellett pedig miért ne nézhetne ki menőn is a védelem?

Author: admin