Eladó telefonok olcsón? Milyet vegyünk?

eladó telefonok olcsón

Az okostelefon láz 2020-ban sem hagy alább, és amíg csak vannak eladó okostelefonok olcsón, mindig fel fog merülni a probléma, hogy milyet válasszunk, ha ekkora a választék? A nagy választék jó és rossz dolog is lehet. Minden okostelefonnak megvannak a saját előnyei és hátrányai, azonban nehéz lehet kihalászni, hogy melyik éri meg nekünk igazán. Alapvetően azt az elvet érdemes követni, hogy okostelefont az igényeknek megfelelően kell vásárolni.

Ha nem használjuk ki a legújabb iPhone legtöbb csicsás extráját, akkor nem éri meg félmillió forintot rákölteni. Érdemesebb középkategóriás telefont választani, mely kellően jó hardverrel és szoftverrel rendelkezik, de nem sok prémium van benne, amiért súlyos felárat kéne fizetni. Eladó okostelefonok olcsón vásárolhatók rengeteg hazai webáruházban. A Xiaomi Redmi széria, a Samsung Xcover, az iPhone SE és egyéb hasonló modellek megbízhatónak bizonyultak az elmúlt években néhány tízezer forintért.

Az igazán olcsó okostelefonokat azonban nem mindig találjuk meg a hazai áruházakban. Eladó okostelefonok olcsón az Oukitel, a Cubot és egyéb márkák palettáján található. Ezekről a márkákról nem sokan hallottak, de például az Oukitel K8000 kiváló választás azoknak, akik játszani szeretnének a telefonon. Nem sok extra funkció, de erős hardver kerül a K8000-be egy nagy kapacitású akksival párosítva, így egész nap lehet pörgetni kedvenc játékainkat. A Cubot Quest szintén egy érdekes olcsó telefon, ugyanis hasonlít a CAT telefonokra.

Strapabíró, ütésálló kocka, mely megállja a helyét extrém körülmények között is, és hardverben sem marad le. A processzor egy MediaTek Helio P22, RAM-ból pedig 4 GB kerül a gépház alá 64 GB belső tárhely társaságában. A 4000 mAh-s akksi és az IP68-as víz- és porállóság ellenére a ház alig 9 mm vékony, ezzel pedig az egyik legvékonyabb strapatelefon a Cubot Quest. Ha tehát eladó okostelefon olcsón kellene, akkor ezek a modellek remek választásnak bizonyulhatnak. Olcsó, megfelelő funkcionalitás, megfelelő hardver és felhasználóbarát kezelőfelület!

Author: admin