Ha gamer PC eladó, akkor érdemes beruházni?

gamer PC eladó

Jön a nyár, jön a szünet, a szabadság, és ezzel több szabadidő is jár, tehát itt az ideje, hogy kipróbáljunk 1-2 új játékot. Na de ránézünk eddigi gamer PC-nkre és sajnos konstatálni kell, hogy bizony igen régi darabról van szó, mely tavaly az új játékokat még épp elvitte, de az idei darabokkal már tényleg problémái vannak. Ideje tehát új PC-t vásárolni. Ha gamer PC eladó, akkor mindig vannak lehetőségeink, azonban melyik lesz az ideális gép?

Ez egy nehéz kérdés, hiszen az alkatrészek oly drágák, hogy ha nem igényeinknek megfelelően választunk gépet, akkor lehet, hogy feleslegesen igen mélyre kell majd nyúlni a pénztárcába. Az ideális gamer PC-nél most akkor az a lényeg, hogy megfizethető áron, kompromisszumok nélkül futtassa a modern játékokat, vagy csak minimális engedékenység mellett akarunk játszani? Már a kettő között is hatalmas árbeli különbségek lehetnek.

Ha a jövőre gondolunk, akkor költséghatékonyan fejleszthető, bővíthető legyen és kiszolgáljon minket legalább 5 évig anélkül, hogy az alaplapon kívül mindent le kéne cserélni? Nehéz kihívás ez, hiszen az új játékokat mindig a lehető legmodernebb gépeken készítik és tervezik, ezért a gamer világnak lépést kell tartania az egyre követelőzőbb játékokkal, ez pedig azt jelenti, hogy egyre gyakrabban kell lecserélni a gépet vagy annak bizonyos alkatrészeit. Ha gamer PC eladó, akkor tehát figyelembe kell venni, hogy még ha tip-top új gépet veszünk, az akkor sem fog örökké tartani.

Az alkatrészek előbb-utóbb elavulnak és már csak a régebbi játékokat fogják tudni jól meghajtani. Aki persze ezt elfogadja, vagy amúgyis a klasszikusokkal akar játszani, az jól jár, hiszen 1-2 generációval régebbi gépeket használtan kifejezetten jó áron be lehet szerezni. A gamer PC vásárlásnak ez a legköltséghatékonyabb módja. Az új eladó gamer PC-k ára azonban már a csillagokat kapargatja, ugyanis sok esetben a legújabb prémium videókártya kerül csak félmillió forintba. Láthatjuk tehát, hogy okosan, igényeknek megfelelően kell gamer PC-t vásárolni.

Author: admin