Mely telefon kiegészítők a legfontosabbak manapság?

telefon kiegészítők

A modern okostelefonok értéke igen jelentős lehet, különösen, ha a legújabb prémium modelleket vásároljuk meg. Az új iPhone-ok és Samsung készülékek bőven félmillió forint körül indulnak manapság már, az pedig igencsak végzetes, ha nem kötünk rájuk biztosítást és az első pár napban el is ejtjük őket. Sajnos az új telefonok sem törésállók IP68 és 69 védelem ide vagy oda.

Na persze a Cat telefonok kivételnek számítanak, azonban ezeket speciálisan olyanoknak gyártják, akik ipari környezetekben dolgoznak. Mégis, az átlagos telefonok a hátköznapi szituációkban is könnyen halálukat lelhetik akár egy elejtés után is. Főleg a képernyő fogja bánni az ügyetlenséget, melynek cseréje az új készülékeknél a készülék árának felébe is kerülhet. Ezért fontos tehát, hogy olyan telefon kiegészítők vásárlása sem maradjon el, melyek a drága új készülékek külsejét és épségét sokáig megóvják.

A kijelzővédó plexiüveg vagy fólia és a telefontok számít manapság a két abszolút kötelező telefon kiegészítőnek, melyek nélkül nem is érdemes a drága telefonokat használni. A fólis alapvetően a kijelzőt védi a karcoktól és az apróbb ütődésektől, míg a telefontok a házat és a kijelzőt is védi az esésektől, ütődésektől és egyéb esztétikai karcoktól, sérülésektől. Sok különböző telefontok létezik manapság. Kaphatunk klasszikus szilikontokokat filléres áron, de egy kicsivel több pénzért jó minőségű keménytokokat és flip-flop tokokat is, melyek remek védelmet nyújtanak az új iPhone-nak és egyéb készülékeknek is.

Ha ezekkel ellátjuk okostelefonunkat, akkor szinte garantált, hogy semmi baja nem lesz még a véletlen leejtések mellett is. A telefon kiegészítők azért is jók, mert rendkívül dizájnosak is lehetnek. A telefontokok például különféle grafikákkal, akár egyedi grafikákkal is készülhetnek, tehát csinálhatunk olyan külsőt telefonunknak, melyből csak egy van a világon! Így tehát a hasznos párosul a kellemessel és egy teljesen egyedi telefonunk lesz, mely védve van a kártól. Nem érdemes a telefon kiegészítőket elhanyagolni, ugyanis többszázezer forint is lehet a telefon javítása.

Author: admin