Miért fontos az iPhone telefontok?

iphone telefontok

Sajnos még a legdrágább iPhone készülékek sem sérthetetlenek. Az ember azt hinné, hogy félmillió forintért olyan készüléket kapunk, ami azért már bírja a gyűrődést. Ez azonban nincs így, és Gorilla Glass ide vagy oda, fémház ide vagy oda, sok félmilliós telefonnak elég egyetlen leejtés, hogy betörjön a kijelző, megrepedjen a ház, és a telefon gyorsan veszítsen sokat értékéből. Mindez persze megelőzhető néhány olcsó kiegészítővel, azonban sokan nem költenek ezekre a filléres extrákra.

Az iPhone telefontok például egy olyan kiegészítő, melyet mindenképp érdemes megvásárolni akkor, amikor magát a készüléket is megvesszük. iPhone telefontok általában 3 kivitelben érkezik. Vannak a legolcsóbb szilikontokok, melyek párezer forintba kerülnek. Nem túl szépek, koszolódnak is, de cserébe a háznak és a kijelzőnek biztosítanak valamennyi védelmet az ütődésektől. Érdemesebb azonban inkább a keménytokok és a flip-flop tokok tájékán nézelődni, mivel ezek szebbek, dizájnosabbak és hatékonyabbak is a készülék védelmében.

A keménytokok védenek valamilyen mértékben a szennyeződésektől és az ütődésektől egyaránt, azonban a kijelzőt nem védik. A flip-flop tokok ezt is megoldják, és a kijelzőt védő burkolat egy mozdulattal lefordítható a telefon kijelzője elől. Az iPhone telefontok magában már hasznos, azonban a kijelzőnek mindig érdemes külön védelmet adni, tekintve, hogy a telefon legsérülékenyebb részéről van szó. Az IP68 és egyéb védelemmel ellátott telefonok kijelzőcseréje rendkívül költséges, ezért érdemes mindent megtenni, hogy a kijelző ne sérüljön.

A flip-flop tok és a kijelzővédő fólia együttes használata jó védelmet garantál az esések, táskában való hordozás, por és egyéb szennyeződések ellen is, ráadásul nem is komoly tételekről van szó egy prémium telefon árához képest. Az emberek az iPhone telefontokokat sokáig figyelmen kívül hagyták, és egy időben nagyon gyakori volt a betört kijelzőjű iPhone az utcákon, buszokon, stb. A jelenség természetesen ma sem szűnt meg. Kár drága készülékünk értékét így eldobni. Érdemes az iPhone telefontokok előnyeit kihasználni.

Author: admin