Miért volt áttörés az iPhone 6 s tok?

iPhone 6 s tok

Az okostelefonok sajnos rendkívül sérülékeny eszközök. Sokszor elég egyetlen esés, hogy a kijelző véglegesen megsérüljön, ez pedig a prémium készülékeknél igen komoly javítási költségeket jelent. Érdemes tehát felszerelni modern okostelefonjainkat telefontokkal és kijelzővédő fóliával, ugyanis ellenkező esetben egy pillanat alatt búcsút inthetünk telefonunknak vagy pénztárcánknak, mivel egy kijelzőcsere például egy modern iPhone-on a készülék értékének felébe is kerülhet.

Nem volt azonban mindig lehetőség, hogy telefonunkat ilyen jól megvédjük a mechanikai behatásoktól. Az iPhone 6 s tok volt az első, mely lehetőséget adott erre. Azelőtt nem igazán álltak rendelkezésre olyan tokok, melyek hatékony védelmet biztosítottak volna az okostelefonok számára. Szilikon tokok voltak, azonban ezek könnyen koszolódtak és hosszú távon nem volt túl esztétikus a használatuk.

Az iPhone 6 s tokok azonban már keménytok és flip-flop tok formájában is érkeztek, így hatékony védelmi vonalat biztosítottak az esések ellen. Ha telefonunk padlót fog, akkor a tok szerepe, hogy elnyelje az készüléket érő energia nagy részét, így az nem a házat és a kijelzőt éri el. A flip-flop tok előnye az is, hogy a telefon kijelzőjét is védi egyben, míg a hagyományos keménytokok és szilikon tokok csak a házat védik a karcoktól.

Az iPhone 6 s tokok manapság rengeteg különböző kivitelben kaphatók, és az új iPhone készülékekre egyre modernebb és hatékonyabb tokok érhetők el a vásárlók számára. Nem is kell ráadásul messzire menni, ha be akarunk szerezni egy praktikus kis tokot, ugyanis a legtöbb webáruházban kaphatók modern tokok és olcsóbb típusok is. Az iPhone 6 s tokok idejében egy szilikon tok 1-2 ezer forintba került. Az árak kicsit drágábbak lettek azóta, azonban a szilikon tok manapság is egy filléres megoldásnak számít a telefonok védelmére. Nem érdemes csupaszon okostelefonozni, ugyanis a készüléket semmi nem védi egy eséstől. Elenyésző a tokok ára a telefonéhoz képest. Érdemes tehát kihasználni őket.

Author: admin