CAT telefon eladó. Megvegyük?

telefon eladó

Kevés olyan szenzációs telefon van jelenleg az okostelefonok piacán, mint a CAT S61. A Caterpillar néhány éve kibővítette ipari gépekből és munkagépekből álló termékpalettáját és megtoldotta olyan okostelefonokkal, melyeket kifejezetten szakiknak és iparosoknak terveztek. A Cat S61 tökéletes példája annak, hogy hogyan kell egy elpusztíthatatlan telefont felruházni a legmodernebb funkciókkal, és ezáltal egy tank jellegű szupermultifunkciós eszközzé alakítani azt.

Ha egy Cat S61 telefon eladó, akkor érdemes lehet megfontolni a beszerzését, ugyanis ezt az eszközt nem kell félteni. Leejthetjük a magasból, semmi baja. Bedobhatjuk a vízbe több méter mélyre, semmi baja. Az S61 azonban több, mint egy szimpla tank. Számos olyan funkciója van, mely egy mérnöknek, építkezési vállalkozónak vagy szponzorált extrém sportolónak remekül jöhet a mindennapokban. Hőkamera 400 Celsius-fokos mérőhatárral? Pipa. Fémvázas burkolat? Pipa. 1,8 méterről a betonra ejthető és még csak meg se kottyan neki.

A Mil-STD 810G tesztekből a hő sokkra, rázkódásra, a sós köd és a magas páratartalom hatásaira vonatkozó minősítése is megvan, ráadásul a por- és vízálló IP IP68, továbbá az IP69 szabvány is adott (utóbbit egyébként a Cat S61 kapta meg először a világon). Egy órán át lehet egy háromméteres vízoszlop alatt és vígan nevetgél. A telefon a kézben elképesztően masszív érzetet kelt, használata pedig rendkívül praktikus. Ha Cat S61 telefon eladó, akkor miért hagynánk ki?

Nem csak masszív a külső, hanem erős a belső is, ugyanis a nyolc 2,2 GHz-es Cortex-A53 mag és az Adreno 508-at bevető Snapdragon 630 csak úgy repít minden alkalmazást és játékot a telefonon. Ha szabadidőnkben vagy egy szünetben a legújabb 3D-s játékokkal akarnánk játszani vagy több alkalmazással egyszerre multitasking-olni, akkor ez sem jelent problémát. A 8.1-es Androidot mondjuk nem a legújabb, de a célnak ez is megfelel, és az extra szoftverek terén is inkább a hasznos dolgok ládájából kerültek bele dolgok, mint a felesleges, de csicsásból. Cat S61 telefon eladó? Próbáljuk ki!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin