Olcsó telefonok kártyafüggetlen kivitelben! Na de milyet vegyek?

olcsó telefonok kártyafüggetlen

Egy jó okostelefon napi szintén szolgál minket. Ha el akarunk jutni valahova, ott a GPS, ha meg akarjuk nézni leveleinket vagy a Facebook-ot, ott a mobilinternet és a wifi. Ha meg akarunk tudni bárimilyen információt, ott a web. Mindez pedig a kezünkben elfér, ráadásul nem is kell, hogy drága legyen. Olcsó telefonok kártyafüggetlen kivitelben hatalmas választékban kaphatók jelenleg a piacon, így mindenki megtalálhatja számára a megfelelőt.

Az olcsó jelző persze szubjektív sok ember számára, azonban manapság már egy 100.000 forintos telefon is olcsónak számít ahhoz képest, hogy az új iPhone-ok és Samsung Galaxy készülékek milyen árakkal kerülnek a piacra. Akinek nincs szüksége a legcsicsásabb és legerősebb telefonokra, azok költséghatékony középkategóriás készülékekkel is pont olyan jól ellesznek, mintha a legújabb iPhone-t vásárolták volna meg.

A Samsung Galaxy A70 például remek példája annak, hogy olcsó telefonok kártyafüggetlen kivitelben jó választásnak számítanak a legtöbb felhasználó számára. Az A70 egy igen szép és vaskos készülék, mely nagy kijelzővel lett ellátva. A 1080 x 2400 pixeles, 20:9-es képarányú kijelzőn remekül lehet videókat, képeket nézegetni és játszani is, csak vigyázzunk az akksival, ugyanis gyorsabban merül a nagy képernyő miatt. A jól ismert Super AMOLED 393 ppi-s kijelző remek megjelenítést ad minden tartalomról.

Hasznos addíció az Always-on kijelzés, továbbá az ujjlenyomat-olvasó, mely a kijelző mögött van és a kijelző segítségével lehet igénybe venni a gyors biometrikus azonosítás érdekében. Olcsó telefonok kártyafüggetlen kivitelben ritkán rendelkeznek ilyen praktikus extrákkal, így ezt érdemes az A70-ben értékelni. Az A70 kifejezetten jó hardvert kapott a középkategóriás ár ellenére. A Snapdragon 675 processzor továbbra is egy egy korrekt, modern, középkategóriás megoldás, mely az új DinamIQ koncepció szerint osztja meg a magokat. A processzorhoz egy Adreno 612-es grafikus gyorsító társul, mely minden modern játékot probléma nélkül futtat, így a kikapcsolódás is adott!

Author: admin