Miért jók az LCD tv akciók?

LCD tv akció

Az elektronikai termékek kategóriájában hatalmas ereje van az akcióknak. Amikor komplett leárazások vagy Black Friday van, akkor mindenki kihasználja a lehetőséget. A legjobban természetesen a tévék fogynak, ami nem is véletlen, ugyanis a tévézés manapság is az egyik legnépszerűbb tevékenységnek számít hazánkban. Az LCD tv akció bármikor jól jöhet, hiszen, ha már régóta le akartuk cserélni régi, elavult készülékünket, akkor itt a tökéletes lehetőség.

AZ LCD tv akció során beszerezhetünk költséghatékony okos tévéket megfizethető áron. Nem kell manapság már csillagászati összegeket fizetni azért, hogy egy jó okos tévénk legyen otthon. A Samsung UE43RU7102 is jól bizonyítja ezt, mely egy 110.000 forint körüli árral teljes mértékben kiszolgálja az átlag nézők igényeit. Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy 110.000 forintért Ultra HD felbontású tévét kapjunk, mára azonban ez már a valóság.

A 3840 x 2160 pixel felbontású natív 4K tévé elképesztően szép képet ad minden megjelenített tartalomról, a PurColor technológiának köszönhetően pedig természetes, lélegzetelállítóan éles és élethű színekben élvezhetjük. Ami nagy előnye ennek az akciós LCD tv-nek az, hogy igazi 4k minőséget biztosít. A 4K-s UHD-felbontású TV 4-szer több pixellel rendelkezik, mint a Full HD tévék, tehát sokkal részletgazdagabb, élesebb képet adunk.

Ezek a Samsung tévék már az igen modern HDR technológiával érkeznek, melyek még a sötét is kifejezetten világos tartalmakat is részletesen, élethűen jelennek meg. A High-Dynamic Range technológia megnöveli a TV fénytartományát, így sokkal jobb színspektrummal és fényspektrummal képes dolgozni a megjelenítés. Jó választásnak számítanak manapság a Samsung akciós LED tv, ugyanis a Smart Hub és a Samsung Okos távirányító együttes használatával rengeteg lehetőség nyílik meg előttünk. Játékkonzol, alkalmazás és TV-közvetítés, tulajdonképpen bármi ráküldhető a tévé képernyőjére. Élvezd kedvenc filmjeidet és játékaidat nagy felbontásban, UHD minőségben!

Author: admin