Barbi baba az empátia fejlesztésére

barbi baba

A babákkal való játék aktiválja azokat az agyi régiókat, amik lehetővé teszik a gyerekeknek a szociális feldolgozási készségek, például az empátia fejlesztését. Az empátiát fejlesztő agyi aktiváció akkor is megmutatkozik, amikor a kicsik egyedül játszanak ezekkel. A Barbi baba használatával beszélnek mások gondolatairól és érzelmeiről.

Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják azokat a szociális készségeket, amiket a való világban élő emberekkel való interakció során használhatnak. Amikor képzeletbeli világokat hoznak létre, ez arra készteti őket, hogy beszéljenek mások érzelmeiről, ezért is előnyös egy Barbi baba. Ez pozitív, hosszantartó hatással lehet a kisebbekre, fejleszti a szociális, illetve érzelmi feldolgozó készségeket, például az empátiát.

Az empátia ösztönzése a Barbi baba által segít kifejleszteni azokat a készségeket, amik ahhoz szükségesek, hogy magabiztosan és együttérzően navigáljanak a folyamatosan változó világban. Webáruházunk készletén rengeteg gyönyörű Barbit talál majd!

Author: seditor