Melyik a legjobb ütésálló okostelefon?

ütésálló okostelefon

Ha olyan telefont keresünk, mely kibírja, ha leejtjük, ha ráejtünk valamit, ha átmegyünk rajta egy biciklivel, vagy netán leöntjük valami csodával, akkor egyetlen cég terméke állja a sarat igazán, ez pedig a Caterpillar. Érdekes, hogy az a cég, mely főként Bobcat-eket és egyéb nehézipari munkagépeket gyárt, beszállt a telefongyártásba is, kifejezetten olyan készülékeket készít, melyek ipari dolgozók számára tökéletesek és jól bírják a strapát.

A Cat S61 egyértelműen az egyik legsokoldalúbb és legstrapabíróbb ütésálló telefon jelenleg a piacon, és igazából csak elődei és társmodelljei vetélkednek vele e téren. Az S61-et egy szép fémkeret borítja, amely a készülék tetejének bal oldalán hirtelen elfogy, és ide kerül az ominózus hőkamera, mellyel helyi méréseket lehet végezni például egy épület szigetelésének ellenőrzésekor.

A kijelző alatt három széles, kattanós fizikai gomb található, de a telefon alján még egy narancssárga, programozható gomb is helyet foglal. A Cat telefonoknál megszokott érdes textúrájú, gumiborítású hátoldal természetesen nem maradhat el, ez pedig sokkal jobban védi a telefont az átlagos tokoknál és házaknál. A védőréteg úgy lett kialakítva, hogy ha arccal lefele leejtjük a telefont, akkor sem lesz semmi baja, ugyanis a gumi védőrétegek elnyelik az esés energiájának nagy részét. A Cat S61 egy olyan ütésálló okostelefon, melyben nem találunk felesleges extrákat.

Szoftver szinten igazából egy teljesen lényegretörő Android felületet találunk olyan alkalmazási felület társaságában, mely a Google Pixel-nél figyelhető még meg. A Cat S61 ütésálló okostelefon a Caterpillar cég saját gyártmányú alkalmazásaival érkezik, melyek között megtalálható levegőminőség-szenzor és lézer-mérőszalag alkalmazás is, így mérnökök, építészek számára is tökéletes választás. Aktiváláskor a telefon bekapcsolt lézerfényét az adott távolságra lévő tárgyra irányítjuk, a kamera pedig megtalálja a lézert és méri a távot. Ütésálló telefonhoz képest igen modern dolgok vannak ebben a telefonban. Érdemes kipróbálni!

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin