Tok rendelés? Miért ne?

tok rendelés

Mind tudjuk milyen könnyű sérülést okozni manapság az okostelefonokban. Remek kis eszközök, azonban közel sem olyan robosztusak, mint a régi jó Nokiák. Cserébe viszont milliószor többet tudnak! Az okostelefonok sincsenek viszont halálra ítélve kezeink között, hiszen el lehet őket látni olyan extrákkal, melyek biztonságosabbá teszik használatukat. A telefontokok azért jöttek létre, hogy a sérülékeny okostelefonok házát és kijelzőjét megfelelő védelemmel biztosítsák.

Ha egy telefont leejtünk, akkor könnyen végzetes lehet a kijelzőre nézve még a legújabb Gorilla Glass mellett is. A modern okostelefonok kijelzőcseréje pedig közel sem olcsó játszma, mivel hőlégfúvó szükséges hozzá és ilyennel megbontani a kijelzőt a készülék értékének felébe is kerülhet. A tok rendelés éppen ezért nagyon jó ötlet, ha például modern iPhone vagy Samsung készüléket vásároltunk. Sok különböző fajta tok kapható GSM boltokban és webáruházakban egyaránt.

A legolcsóbbak a szilikon tokok, melyek jó eséllyel még ma is a legnépszerűbbnek számítanak a tok rendelés alkalmával. A párezer forintos szilikon tokok közepes védelmet nyújtanak az okostelefonok kijelzője és háza számára. A kemény tokok ennél jobb védelmet adnak, azonban érdemes flip-flop tokokat rendelni, mivel ezek a házat és a kijelzőt egyaránt védik. Kaphatók kiváló minőségű, dizájnos tokok is egész érdekes grafikákkal, de természetesen a megfelelő védelem az elsődleges szempont. A tok rendelés manapság már kifejezetten egyszerű feladat.

Ellátogatunk bármely webáruházba vagy GSM boltba és szinte biztos, hogy találunk telefonunknak megfelelő tokot. Sokszor egy új okostelefon modellhez tökéletesen passzoló tokot is készít a gyártó, tehát a biztonság teljes mértékben adott. Az olyan okostelefonokat, mint a Samsung Galaxy széria, az iPhone XS-ek és 11-ek, a Huawei P30 és néhány egyéb modellt mindenképp érdemes a megfelelő kiegészítőkkel felszerelni, mivel szervizelésük rendkívül drága lehet. A tok rendelés tehát már a vásárlásnál aktuális lesz és érdemes egyben letudni a vásárlással!

Author: admin